Fietsverzekering

U moet er toch niet aan denken dat er iets met uw kostbare bezit gebeurt. Gelukkig kunt u uw fiets verzekeren en hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de diefstal van, of beschadigingen aan uw fiets. De premies voor het verzekeren van uw fiets zijn voor 12 mnd t/m 60 mnd af te sluiten.
U kunt kiezen uit een verzekering tegen alleen diefstal, maar ook tegen diefstal en beschadiging.
Voorwaarde bij diefstal is natuurlijk wel dat de fiets op slot staat met een door de stichting ART goedgekeurd veiligheidsslot en u beide sleutels in bezit heeft.
Bij beschadiging is er een eigen risico, maar deze is maar slechts €25.00.
Ook uw gebruikte fiets kunt u verzekeren, deze zal dan wel eerst getaxeerd moeten worden.
Wij werken met Enra, maar is uw fiets via een andere maatschappij verzekerd kunnen wij de afhandeling van de schade waarschijnlijk ook voor u regelen.

Door op onderstaande link te klikken, kunt u zelf uw premie bepalen! 

Bereken uw eigen fietsverzekering

 

Voor E-bikes hebben we een zeer uitgebreide speciale E-bike Fietsverzekering voor u samengesteld die u bij ons kunt afsluiten om u E-bike naar u eigenwens te verzekeren.

Voor E-bikes biedt ENRA een speciale, voordelige verzekering. De nationale E-bike verzekering kunt u afsluiten voor drie of vijf jaar voor een éénmalige premie. De cascoverzekering is inclusief een verhaalsrechtsbijstandverzekering en een ongevallen-opzittendenverzekering. Bij de cascoverzekering (inclusief diefstal) krijgt u voor de gekozen looptijd eveneens gratis hulpverlening bij pech gedurende de gehele looptijd van de verzekering. Een optionele garantiedekking behoort bij deze verzekering ook tot de mogelijkheden.

U kunt de nationale E-bike verzekering afsluiten bij alle met ENRA samenwerkende tweewielerspecialisten.

ENRA werkt dan ook nauw samen met Dorenbos Tweewielers en de schade is dan ook snel gerepareerd (incl.de papieren afwikkeling met enra). U kunt de brochure van de nationale E-bike verzekering als PDF downloaden.

 

Voor de volledige details over de fietsverzekeringen van ENRA kunt u de voorwaarden raadplegen (PDF).