E-bike maandactie

De hele maand april koopt u de Van Dijck Phaedra e-bike voor slechts € 1.999 in plaats van € 2.449.

Kom direct naar onze winkel voor een vrijblijvende proefrit. Wij adviseren u graag. Is dit de e-bike die u wenst dan kunt u deze eventueel direct volledig rijklaar mee naar huis nemen.

Belangrijkste specificaties

 

Over het merk Van Dijck

Van Dijck is een Nederlandse producent van een reeks hoogwaardige e-bikes. Alle fietsen hebben een eigentijdse uitstraling en zijn afgemonteerd met de best mogelijke onderdelen. Desondanks betaalt u voor een e-bike van dit mooie merk opvallend veel minder dan voor een vergelijkbare e-bike van andere merken. Wij zijn al jarenlang trotse dealer van Van Dijck.

Koopt u een Van Dijck e-bike dan ontvangt u 2 jaar volledige fabrieksgarantie. Zo bent u er zeker van dat u voor langere tijd zorgeloos kunt fietsen.

Verzekeren

Uiteraard is het mogelijk om uw e-bike te verzekeren. Wij kunnen dit direct tijdens uw aankoop regelen. Maar u bent uiteraard ook vrij om dit zelf te regelen, bijvoorbeeld met uw eigen verzekeringsagent. 

 

Zien we u snel?

Wij kijken er naar uit om u te ontmoeten in onze showroom. We laten u graag ervaren hoeveel plezier u kunt hebben van deze prachtige Van Dijck Phaedra e-bike. Wij zijn geopend op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. En op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Ons adres is Ardeschstraat 15, 3861 KX te Nijkerk.